facebook-rain-altan pinterest-rain-altan instagram-rain-altan googleplus-rain-altan

fuglefodring-altan

Hvad skal du fodre med? Hvordan holder du rent omkring foderpladsen? Er det bedst at købe foderbræt eller foderautomat? Dansk Ornitologisk Forening giver gode råd.

myrer på altanen

Det virker mærkeligt, at en altan på 4. sal kan blive invaderet af tusindvis af myrer. Hvordan er de kommet derop? Hvor bor de? Og hvordan får man de små bæster til at gå væk igen?

altan duer

Netop nu er duerne på udkig efter velegnede steder at bygge rede. Det kan være hyggeligt at følge opfostringen af et kuld unger på altanen, men med charmen følger også det faktum, at fuglene larmer, sviner og kan være til gene for en hel boligblok.

Giftige planter på altanen

Har du en kat, der bruger altanen som uderum, så skal du være opmærksom på, at mange af de smukke blomster vi planter i krukker og altankasser er giftige. Hvis din kat spiser dele af planten kan du risikere, at Mis får ondt i maven, bliver rigtigt syg eller i værste fald dør.

Her får du 15 af de mest almindelige planter, der er giftige for din kat.

kattesikre-altan

Her bor kattene Malle og Mikkel sammen med deres menneskefamilie Mikala og Michael. 

Se hvordan kattene nyder livet med klatretræer, køligt kattegræs og hemmelige huler.

Hund på altan

Mangler du inspiration til hvordan du kan skabe et godt miljø for både dig og din hund på altanen? Læs hundeadfærdstræner Betina Sabinskys gode råd til et godt altan-liv for hunde.

Flotte foderbrætter til altanen

foderbraet

Mest læste artikler

Smukke altankasser

Bøger

Cafésæt til altanen